Activitats

L’empresa la va fundar Joan Viñas Cassé l’any 1999. Mogut per un esperit d’aventura i per la fascinació per els globus, es va decidir a oferir vols en globus per la bonica zona d’on és ell: l’Empordà.

Durant aquest temps, Joan ha acumulat hores d’experiència volant a diferents llocs de Catalunya, d’Espanya i participant en 4 expedicions: Turpial-Amazones (per primera vegada es sobrevolava l’Amazones en globus aerostàtic) i Turpial-Sahara (vols per sobre del desert del Sàhara de Mauritània), travessa del mar Bàltic i sobrevolant el Kilimanjaro ( a la galeria es poden veure fotos)

Actualment, els seus 2 germans, Jaume i Jordi, volen per l’empresa, també.

El fet de ser de la zona i de volar (amb passatgers) gairebé sempre a l’Empordà, ens dóna un avantatge respecte a altres empreses. Aquest avantatge és que ens coneixem la zona, els pobles, els cultius, el clima, el vent, la geografia, i això fa que puguem fer vols de més qualitat i podem informar millor als nostres clients.

El nostre equip de vol també està format per gent de l’Empordà, i això fa que tinguin un major compromís amb els camins, camps, gent … de la terra.

globusemporda.com

Related Projects
Contacte

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.